Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MI AZ A TAP?


A TAP, azaz Travel Agent’s Pub egy havonta, változó rendezvényhelyszínen megrendezett idegenforgalmi rendezvénysorozat és szakmai fórum. Az elnevezés szórakozási és egyben ismerkedési lehetőséget rejt magában. Egy olyan összejövetel, ahol az idegenforgalomban és ahhoz kapcsolódó szakmákban dolgozók találkoznak, és ismerkednek zenés, táncos, felszabadult hangulatú este keretében. Az 1997. márciusában induló rendezvénysorozatot két utazási szakember Aranyi István és Gaskó Gábor alapították.

Az összejöveteleket olyan rendezvényhelyszínek falai között rendezték meg eddig, mint például a Gundel, Monarchia, Kárpátia, Gerbaud, Vén Hajó, Halászbástya, Opera Café, Casino, a Márvány-menyasszony éttermek, a Citadella, Táncsics hajó, Petneházy Lovascentrum, illetve bálok voltak a Széchenyi Fürdő épületében, a Műszaki Egyetem aulájában és a Hűvös-völgyi Vigadó területén.

Az idegenforgalomban dolgozók regisztráció után ingyenes fényképes TAP-sági igazolványt kapnak, melynek felmutatásával a látogatók ingyen vehetnek részt az összejöveteleken, csak a catering részét (étel-ital fogyasztásukat) kell állniuk. A tagsági kártyával jár az ingyenes Club&Holiday hírlevél és magazin, továbbá a Travel Agent’s Pub által szervezett kedvezményes kirándulásokon is részt lehet venni vele.

A rendezvénysorozat egyben egy workshop lehetőség a szakmai cégek számára, hogy a vendégek megismerkedjenek a termékeikkel, miközben a hajnalig tartó partin kötetlen hangulatban szórakozhatnak élő vagy diszkózenére.

Eddigi rendezvényeinken bemutatkozott már többek között az Estee Lauder, Stella Artois, Chrysler, Zwack, Óbudai Gyémánt, Daewoo-Lazányi, Aral Hungária, Lays Chips, Magyar Turizmus Rt., Budapest Magazines, Garrone, Amadeus Magyarország, Béres Rt., és A&A Sport.

FOTÓ- ÉS VIDEÓ SZOLGÁLTATÁS


Az összejövetelekről fényképek készülnek, melyeket a vendégek megtekinthetnek az interneten.

TAP PLUSZ


TAP a havi találkozók mellett TAP PLUSZ elnevezésű hétvégi kirándulásokat is szervez országosan. Cél, hogy a szakemberek megismerjék a különböző régiók turisztikai kínálatát. Bemutatókon, kulináris programokon vesznek részt amellett, hogy megtekintik a helyi látnivalókat is. A program legélvezetesebb része az esti dance party ahol a szakma helyi képviselői is megjelennek. Eddigi kirándulásaink során már megismerkedettek a tagok Sopron, Kecskemét, Pécs/Harkány, Miskolc, Debrecen, Szeged, és a Balaton környékével és olyan neves helyszíneket is megtekinthettek, mint Ópusztaszer vagy Hortobágy.

TAP EXPLORER


A TAP EXPLORER programok egyfajta felfedező utak, melynek során minimális áron a klubtagok külföldi utazáson vesznek részt. Az utazás során a résztvevők megismerkednek az ország turisztikai kínálatával, a az adott légitársaság vagy más szállítócég szolgáltatásaival, különböző szálláshelyekkel és sok idegenforgalmi programon vesznek részt.

en_USEnglish