Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A Medipub klub az egészségügyben dolgozó és tanuló, illetve a szakmához kapcsolódó termékgyártók és forgalmazók összeismertetésére jött létre. A szakmai csapatépítő programra felhőtlen és oldott hangulatban kerítünk sort havi rendszerességgel a Medipub rendezvényhelyszín falai között. Az rendezvények minden hónap csütörtöki napján kerülnek megrendezésre, a rendezvénysorozat célja pedig a szakmai berkeken belüli ismerkedés, egy kötetlen hangulatú party keretében.

A Medipub klub a résztvevőknek fényképes klubtagsági igazolványt bocsájt ki, mely biztosítja az ingyenes belépést a klubestekre, és emellett sok más kedvezményre is feljogosítja tulajdonosát.

A jelentkezők a regisztráció során kitöltik a szükséges adatlapot és mellékelnek egy fényképet, majd a következő rendezvény keretein belül átveheti klubkártyájukat. A klubtagság tulajdonosai automatikusan előfizetést nyernek a Club&Holiday hírlevélre és magazinra, valamint részt vehetnek a Medipub által szervezett kedvezményes kirándulásokon.

en_USEnglish