Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ClubParty – nyakkendő nélkül!

ClubParty azoknak, akik kötöttségek nélkül, de mégis kulturált körülmények között szeretnek bulizni.
ClubPartyazoknak, akinek a klubélet nem csak a különböző klubok látogatását jelenti, hanem azoknak, akik szívesen alkotnak közösséget, akik szívesen megismernék egymást.

A ClubPartya már több éve sikeresen működő szakmai klubok (Telepub, Medipub, Travel Agents’ Pub, stb.) alapján jött létre, ahol a bulizók, a klubtagok elsősorban azonos szakmai érdeklődésük alapján találkoztak egymással és alkothattak egy fantasztikus buliközösséget.

Ezt a lehetőséget kívántuk kiterjeszteni azon fiatalok és idősek felé, akik a szakmai célcsoportok részére megalkotott klubokhoz munkájuk, hivatásuk révén nem tudnak csatlakozni, de a fantasztikus bulik hangulatát megkedvelték és szeretnék egy hasonló kellemes környezetben és a barátok alkotta közösségben eltölteni szabad óráikat, napjaikat.

A ClubParty nemcsak bulit jelent tehát, hanem egy baráti közösséget, ahol a klubtagság alkotja a barátságot, ahol a barátságot nem csak bulikkal díjazzák.

A ClubParty tagság számos előnnyel jár, ingyenes belépők, kedvezményes vásárlási, utazási lehetőségek, ezért Téged is szeretettel várunk a klubba!

Csatlakozz már ma a ClubPartyhoz!

en_USEnglish