CLUBPARTY CSAK NEKED!
KLUBESEMÉNYEK
MINDEN HÓNAPBAN
   
MENÜ  
> KEZDŐOLDAL
> BULIK
> ASZTALFOGLALÁS
> REGISZTRÁCIÓ
> KAPCSOLAT
 
 
ELÉG VOLT AZ ÁLMOS BULIKBÓL,
JÖHET AZ IGAZI ŐRÜLET!
HA MÉG NEM TUDOD HOL BULIZOL,
NÉZZ KÖRÜL ITT, ÉS ISMERD MEG A
VÁROS LEGJOBB BULIJAIT.
CLUBPARTY MINDEN HÓNAPBAN!
 
 

KLUB INFORMÁCIÓ

ClubParty - nyakkendő nélkül!
ClubPartyazoknak, akik kötöttségek nélkül, de mégis kulturált körülmények között szeretnek bulizni.
ClubPartyazoknak, akinek a klubélet nem csak a különböző klubok látogatását jelenti, hanem azoknak, akik szívesen alkotnak közösséget, akik szívesen megismernék egymást.
 
AClubPartya már több éve sikeresen működő szakmai klubok (Telepub, Medipub, Travel Agents' Pub, stb.) alapján jött létre, ahol a bulizók, a klubtagok elsősorban azonos szakmai érdeklődésük alapján találkoztak egymással és alkothattak egy fantasztikus buliközösséget.
Ezt a lehetőséget kívántuk kiterjeszteni azon fiatalok és idősek felé, akik a szakmai célcsoportok részére megalkotott klubokhoz munkájuk, hivatásuk révén nem tudnak csatlakozni, de a fantasztikus bulik hangulatát megkedvelték és szeretnék egy hasonló kellemes környezetben és a barátok alkotta közösségben eltölteni szabad óráikat, napjaikat.
AClubPartynem csak bulit jelent tehát, hanem egy baráti közösséget, ahol a klubtagság alkotja a barátságot, ahol a barátságot nem csak bulikkal díjazzák.
 
AClubPartytagság számos előnnyel jár, ingyenes belépők, kedvezményes vásárlási, utazási lehetőségek, ezért Téged is szeretettel várunk a klubba!
 
Csatlakozz már ma a ClubPartyhoz!